Er du blevet nysgerrig på, hvem der sidder bag skærmen?

Hvem er jeg så?

Mit navn er Alberte Grene Due – Larsen har jeg giftet mig til.
Jeg er en eksil jyde – født og opvokset i Grindsted i syd/midt Jylland, og flyttede til Odense i 2010.

I 2017 købte min mand og jeg et stort rødt træhus i Bred ved Vissenbjerg og i 2019 blev vi forældre til en lille pige.

Jeg vild med at lave digital kunst og grafiske plakater. Mine værker kan bl.a. købes online på Permild & Rosengreenartboxone og iamFY!

Vil du læse mere om min kreative person, så er jeg bl.a. blevet interviewet af Den blå Avis omkring mit kærlighedsforhold til genbrug og her kan du læse om hvad der inspirere mig og hvordan jeg arbejder.

183228502 10226184968232953 6182663747889284874 n
hvem er jeg

Hvad får DU ud af at vælge mig?

Det skal jeg fortælle dig!

Du får en 100% professionel, kvalitetssikret hjemmeside.

En hjemmeside som:

 • har fokus på en god brugeroplevelse
 • sikre dit ønskede userflow
 • er responsiv
 • er skræddersyet til DIN virksomhed

Sjove facts om mig:

 • Min yndlingsfarve er #964941
 • Samler på LP’er
 • Er ubetinget quiz entusiast (og nærmest ubesejret 😆)
 • Frankofil
 • Læser helst bestialske morder-krimier.
 • Har grundforløb som mekaniker, men blev allergisk for motorolie 🤷‍♀️
 • Er en sucker for podcasts. Specielt dem man bliver klogere af.

Jeg er vel det, man kan betegne som en kreativ nørd.

Da jeg var 12 år gammel, sad jeg i Notesblok og programmerede min første hjemmeside, og lige siden har jeg været dybt fascineret af hvad man kan skabe med HTML og CSS. Gennem årerne har jeg opbygget en stor viden og erfaring omkring webdesign – Jeg ved, hvad der fungerer, og hvad der absolut ikke gør.

Interessen for grafik blev vakt til live, for jeg ville gerne lave hjemmesider som var pæne. Evnerne har altid ligget i mig, men det er HER, i den digitale verden, jeg virkelig har mulighed for at udfolde min kreativitet.

Vil du se mit arbejde?

OVERSIGT