serviceaftale

Hvad gør en serviceaftale egentlig for din hjemmeside?

Når du køber en ny bil, bliver du ofte tilbudt at tegne en serviceaftale, så du kan holde din bil godt kørende for et fast månedligt beløb.

Det samme gør de fleste webdesignere og bureauer efterhånden også – altså for dit nye website. For selvom hjemmesiden nu er færdigudviklet og online, kræver den stadig arbejde og vedligehold. Er du ikke web-kyndig, kan denne opgave hurtigt blive nedprioriteret og det kan ende med at få fatale konsekvenser for dig, din virksomhed og evt. dine kunder.

Ikke alene kan du risikere at dine plugins bliver outdatet og stopper med at virke, men i værste fald kan du invitere hackere og andre ondsindede personer ind på din side, fordi de har fundet en indgang i en gammel udgave af et plugin.

Der findes ofte flere versioner af en serviceaftale. Fra den helt skrapede udgave over til hvor du nærmest ikke skal gøre noget selv.

Hvad med dig, Alberte? Tilbyder du en serviceaftale?

Selvfølgelig gør jeg det!

Og det er uanset om det er mig der har lavet hjemmesiden for dig eller om du bare har behov for at udlicitere overvågning og backup – for det er lige præcis det jeg gør.

Hvis du tegner en serviceaftale med mig får du:

– Ugentlig backup så intet vigtigt forsvinder

– Holder dine plug-ins, temaer etc. opdateret for at højne sikkerheden

– Jeg modtager alle de irriterende daglige mails om sikkerheden

– Sker der noget med din side, hjælper jeg dig online igen

Du kan læse mere om min serviceaftale og hvad jeg ellers kan tilbyde her.